Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Bostadsrätter i Sjölyckan

Nu presenterar vi första bostadsrättsprojektet i Sjölyckan! Under hösten blir det säljstart för radhus i två våningar.

Sedan första tomterna i Mariestads senaste bostadsområde Sjölyckan släpptes under hösten 2015 har det varit för villabebyggelse. Nu är det klart att Swebostad satsar på bostadsrätter i form av radhus i området.

Försäljningen startar under hösten 2017. Radhusen byggs i två våningar. Varje bostad blir cirka 105 kvm och innehåller 5 rum.

Prisvärda radhus med vy över Vänern

Området Sjölyckan ligger perfekt för dig som vill ha nära till Vänern och staden på lagom avstånd. Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd. Ta en skön promenad i naturen, ta cykeln till stan eller njut av en heldag med familj och vänner på din egna tomt medans barnen leker på radhuskvarterets gemensamma lekplats. Kvarteret kommer att byggas ut etappvis.

Mycket för pengarna

- Vi vill att man ska uppleva mycket boende för pengarna. Det är vårt mål även för detta projekt. Husen kommer vara väl genomtänkta och anpassade för den unga aktiva familjen. Smarta lösningar kombinerat med möjlighet att sätta sin egen prägel genom val och tillval. Här är det gott och smidigt att leva, säger Andreas Gustafsson på Swebostad.

Insatser beräknas hamna på 1,5-1,9 miljoner kronor och med en avgift på cirka 4000kr/månad. Beräknad boendekostnad från cirka 6700kr/månad exklusive amortering.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse till Swebostad via länken nedan, så får du mer information när det närmar sig säljstart.

Länkar

swebostad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2017-06-30

Kontakta oss

Telefon

0501-75 50 00

Adress

Mariestads kommun
542 86 Mariestad

Samarbetskommunerna
Gullspång kommuns
Töreboda kommun