Enklare schemaregistrering för vårdnadshavare

Kvinna håller i en mobil i handen

Nu kan du schemaregistrera ditt barns tider på förskola och skola mycket smidigare. E-tjänsten via webben ersätts med en app för barn i förskola och för barn i fritidshem är den förflyttad till Infomentor.

Från och med 8 april är det inte längre möjligt att använda e-tjänsten för att registrera ditt barns vistelsetider på förskola och fritidshem. Den ersätts med en app för barn som går på förskola och med Infomentor lärplattform för barn som går på fritidshem. Nedan följer en kort beskrivning:

Schemaregistrering för barn på förskola

Ladda ner appen Tieto Education från Google playbutiken eller Appstore. Logga in med mobilt bankid. Välj fliken registrering och fyll i barnets tider. Här kan du också registrera sjukfrånvaro och ledighet.

Mer information skickas till alla vårdnadshavare med barn på förskolan via e-post.

Schemaregistrering för barn på fritidshem

Logga in i Infomentor och välj fliken fritidshem. Påbörja din registrering. Boxen finns tillgänglig från och med 1 april. Tiderna ska registreras på nytt eftersom nuvarande tider inte följer med när vi byter system.

OBS! Detta gäller för alla barn som har fritids. Se instruktionsfilm nedan.

Instruktionsfilm Infomentor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du ingen smartphone att ladda ner apparna till så kommer det fortfarande finnas möjlighet att lämna schema via webben, se information på sidan nedan:

Blanketter, e-tjänster och självbetjäning.

Kontakt

Jenny Ryberg
Administratör förskola, skola och pedagogisk omsorg
Telefon: 0501- 75 52 12
E-post: Jenny Ryberg