Lunch till gymnasieelever

Från och med vecka 19 erbjuder vi varm lunch till elever på Vadsbogymnasiet och elever på andra gymnasium men som bor i Mariestad.

Beställa lunch
Du beställer lunch via en e-tjänst. Där anger du ditt namn, telefonnummer, vilken skola du går på och vilka dagar du vill ha lunch. Du kan även ange eventuell specialkost. För att få lunch vecka 19 måste du beställa senast klockan 14.00 onsdag vecka 18, den 29 april. Detsamma gäller kommande veckor, du måste beställa senast onsdag klockan 14.00 för att få lunch kommande vecka.

Beställ lunch via e-tjänsten Beställa matlådor, gymnasieelever Mariestad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hämta lunch
Du hämtar nylagad lunch i respektive enhets varuintag vid köken på Högelidsskolan, Prismaskolan, Fredslund i Hasslerör, Lugnsäter i Lugnås, Tidavads skola, Lyrestads skola, Ullerås eller Torsö skola varje dag som du har beställt. I e-tjänsten väljer du den tid som passar dig bäst mellan klockan 11.30-13.00. Vi bockar av dig när du har hämtat din lunch.

Meny
Du hittar menyerna för respektive skola i appen Din skolmat. Meny för Torsö skola hittar du på www.torsoskola.se Länk till annan webbplats..

Du som bor i en annan kommun
Vi vill uppmana dig som läser på Vadsbogymnasiet men som bor i en annan kommun att i första hand ta reda på om din hemkommun erbjuder lunch, detta för att undvika onödiga resor. Om de inte erbjuder lunch eller om det passar dig bäst att hämta i Mariestad får du självklart beställa lunch av oss.

Sidan senast uppdaterad: