Sommarlov i Mariestad

Sommar och lov är en härlig tid för skoleleverna. Fast ibland kan det vara svårt att hitta på något att göra, eller så kanske kompisen inte är hemma. Då vill vi tipsa om ”Sommarlov i Mariestad”, en satsning på sommaraktiviteter för barn och unga i grundskolan.

Idén till Sommarlov i Mariestad föddes i Ungdomsforum, en samverkan mellan flera parter så som skolan, polisen, fritidsgårdarna, socialtjänsten med flera. Med start vecka 24 kommer Sommarlovsgänget att anordna olika aktiviteter för barn och unga. Följ instagramkontot ”sommarlovimariestad” får att få veta vad som är på gång och vart.

Är det fint väder, då kanske vi drar till Ekudden och badar! Eller varför inte en brännbollsturnering!? Är det sämre väder hittar vi på något roligt på Elvärket!

Utrustning finns

Kontaktpersoner för Sommarlov i Mariestad är Robert Werner, fältfritidsledare och Liridona Surdulli socialpedagog inom skolan.

Vi kör igång lite på test denna sommar för att se hur intresset är bland ungdomarna. Vi hoppas att det här ska bli en återkommande grej varje sommar, säger Robert och Liridona.

Det kommer alltid att finnas vuxna på plats, men vi har inte möjlighet att ansvara för barnpassning. Även vuxna är välkomna. Utrustning står vi för.

Vecka 24 och 25 flyttar fritidsgårdarna Blåbäret och Elvärket ut i Alhagen. Det blir också startskottet för Sommarlov i Mariestad. Mellan vecka 28 och 31 är det paus och sommarlov även för vår personal. Följ oss på Instagram så ses vi i sommar!

#sommarlovimariestad

Kontakt

Robert Werner
Fritidsledare
Telefon: 0501-75 54 34
E-post: RobertWerner

Liridona Surdulli
Socialpedagog
E-post: LiridonaSurdulli

Sidan senast uppdaterad: