Beslut om fortsatt distansundervisning för årskurs 7 under vecka 17

26-30 april har årskurs 7 på högstadiet distansundervisning för att minska antalet elever som befinner sig i skolans lokaler.

För Tunaholmsskolan och Högelidsskolan innebär det att årskurs 7 har sin undervisning på distans under vecka 17.På Högelidsskolan kommer även årskurs 7 och 9 ha distansundervisning onsdagen den 28 april, med anledning av att årskurs 6 kommer till lokalerna för slöjd- och hem- och konsumentkunskap.

Elever i behov av särskilt stöd påverkas inte av beslutet utan kommer att kunna vara på plats i skolans lokaler som vanligt. Detta gäller även elever som inte har tillgång till internetuppkoppling. Du som är vårdnadshavare till elev i behov av särskilt stöd och/eller särskilda anpassningar kommer att kontaktas av elevens mentor inom kort som kommer ge er vidare information om vad som gäller utifrån just ert barns individuella plan.

Vi kommer ordna så eleverna eller någon anhörig till eleverna kan hämta upp lunchlådor till varje skoldag. För att ni ska kunna hämta mat behöver ni föranmäla detta via länk på Infomentor. Om ett stort avstånd finns mellan utlämningsställe och hem kontakta mentor.

Lunchlådorna kommer inte följa den matsedel som gäller för v.17 varje dag.

Beslut för kommande veckor kommer under vecka 17.

Sidan senast uppdaterad: