Lärplattform Unikum

Gränssnitt för infomentor Hub

Unikum är förskolans digitala lärplattform för att dokumentera barnets utveckling och lärande och kommunicera med vårdnadshavare.

Förskolan ska kontinuerligt och systematiskt dokumentera, följa upp och analysera varje barns utveckling och lärande samt utvärdera hur förskolan tillgodoser barnens möjligheter att utvecklas.

Detta sker digitalt genom Unikum som är ett webbaserat verktyg. Det innebär för dig som vårdnadshavare att du kan följa ditt barns utveckling och lärande.

Logga in

Du använder ditt Mobila BankID för att logga in i Unikum.

Unikum via mobil och surfplatta

Genom appen "Unikum familj" kan du enkelt logga in via din mobil eller surfplatta. Appen finns både i AppStore och i Google Play. Ta del av mer information  om Unikum familj under rubriken Relaterad information här på sidan.

Unikum via dator

Logga in på Unikums webbplats via Relaterad information här på sidan och välj ”Andra sätt att logga in” och sedan Mariestads kommun.

Om du får problem med inloggning

Om du inte kan logga in kan du kan testa ditt Mobila BankID på Skatteverkets webbplats finns länk under Relaterad information här på sidan. Om det inte fungerar får du kontakta din bank.

Om du ändå inte kan logga in, prova att ominstallera Unikum appen och starta om din mobiltelefon. Fungerar det fortfarande inte ta kontakt med personalen på din förskola.

Under Relaterad information här på sidan finns en länk till Unikums supportsida.

Frånvaro

Frånvaro registreras inte i Unikum. Frånvaroregistrering och tidsregistrering för barnet görs i Edlevo app. Läs mer på sidan Tidsregistrering med Edlevo app.

Sidan senast uppdaterad: