Unikum lärplattform

Unikum är förskolans digitala verktyg för att dokumentera utbildningen, kommunicera med vårdnadshavare samt dokumentera barnets utveckling och lärande.

Förskolan ska kontinuerligt och systematiskt dokumentera, följa upp och analysera varje barns utveckling och lärande samt utvärdera hur förskolan tillgodoser barnens möjligheter att utvecklas.

I Mariestads kommun sker detta digitalt genom Unikum som är ett webbaserat IT-verktyg. Det innebär för dig som vårdnadshavare att du kan följa utbildningens arbete och ditt barns utveckling och lärande.

Logga in

Det som krävs för att kunna logga in är Mobilt BankID.

Unikum via mobil och surfplatta

Genom den kostnadsfria appen "Unikum familj" kan du enkelt logga in via din mobil eller surfplatta. Appen finns både i AppStore och i Google Play. Ta del av mer information  om Unikum familj under rubriken Länkar här på sidan.

Unikum via dator

Logga in på Unikums webbplats (under Relaterad information - Länkar här på sidan) och välj ”Andra sätt att logga in” och sedan Mariestads kommun.

Om du får problem med inloggning

Om du inte kan logga in kan du kan testa ditt Mobilt BankID på Skatteverkets webbplats (under Relaterad information - Länkar här på sidan). Om det inte fungerar så kontakta din bank.

Om du ändå inte kan logga in, prova att ominstallera appen och starta om din mobiltelefon. Fungerar det fortfarande inte ta kontakt med personalen på din förskola.

Under rubriken Länkar finns en länk till Unikums supportsida. 

Sidan senast uppdaterad: