Företag och näringsliv

Huvudnyheter

Information för företag

Samlad information om vad som gäller för dig som företagare under rådande situation med coronaviruset och covid-19. Här hittar du även de tillfälliga regler och riktlinjer som gäller under coronaperioden.

Fötter som går på gata

Mariestad satsar på två näringslivschefer

Mariestads kommun satsar på två näringslivschefer för att ännu bättre kunna möta och stötta det lokala näringslivet i pandemins spår. Susanné Wallner och Björn Zandelin kommer båda ha titeln näringslivschef, med varsina fokusområden.

Hitta snabbt

Andra nyheter

  • Vagabonds Resebarometer 2021: Så reste vi under coronaåret

    2020 blev året då utlandsresandet tvärnitade. Men det betyder inte att svenskarna stannade hemma. För samtidigt som få korsade en nationsgräns gjorde svenskarna i snitt tio fritidsresor inom landets gränser. Det visar årets upplaga av Resebaromete...
  • ElectriVillage tar hjälp av studenter

    Mariestads kommun försöker ge studenter möjlighet att bidra i arbetet för en hållbar utveckling, inte minst inom ElectriVillage och de systemlösningar som vi arbetar med. Vi vill passa på att lyfta våra studenter och berätta om deras arbete. Denna...
  • Förlängning av landsbygdsprogrammet 2021-2022

    Den tidigare programperioden sträckte sig från 2014 till och med 2020. Eftersom nästa period startar 2023 förlängs det nuvarande landsbygdsprogrammet under åren 2021-2022.