Aktuellt för företag och näringsliv

Här kan du ta del av vad som är aktuellt just nu för dig som företagare. Genom att fylla i formuläret längre ner på sidan kan du prenumerera på nyheterna från oss.

Aktuellt

 • Dagens ungdomar skapar framtidens tillväxt

  Att driva UF-företag skapar goda förutsättningar för framtiden. Det bådar gott för Mariestad som visade fina resultat i år.
 • TV-puckens slutspel i Mariestad

  I början av november i år står Mariestad som värd för TV-puckens slutspel där åtta pojklag och åtta flicklag spelar SVT-sända finaler från Mariehus Arena. Mariestad kan räkna med många tillresande hockeyintresserade som förutom att hänga vid ishal...
 • Förbättrade förutsättningar för småföretagare

  Förutsättningarna för små företag i Mariestad ligger nära riksgenomsnittet. Jämfört med förra året har förutsättningarna förbättrats och Mariestad klättrar med 20 placeringar. Det visar en stor kartläggning gjord av Småföretagarnas riksförbund.
 • Mätning av besöksstatistik

  I sommar genomför Mariestad kommuns näringslivsenhet, för andra året, en undersökning kring besökande på fyra platser i kommunen. Statistik samlas in med hjälp av wifi-signaler.
 • Enkätsvar ger rekordbetyg för företagsklimatet

  Mariestads kommun fortsätter klättra uppåt i omdömet om företagsklimatet. Det visar enkätsvaren för årets mätning som nu har släppts.

Prenumerera på tillväxtenhetens nyhetsbrev

* Obligatorisk uppgift
E-postformat