Karriärmässan Framtid

Logotyp karriärmässan framtid

Karriärmässan Framtid arrangeras i år den 4 mars helt digitalt. Mässan är ett bra tillfälle för ditt företag att skapa samarbeten med studenter och säkra er framtida kompetensförsörjning.

Karriärmässan Framtid arrangeras varje år vid Högskolan i Skövde. Normalt är mässan fysisk men genomförs i år istället som ett digitalt event. Det möjliggör också att fler organisationer kan medverka på distans. Allt som behövs är en dator med internetuppkoppling, videokamera, mikrofon samt avsätta tid för personal som deltar.

Kompetensförsörjning

Mässan är en viktig kontaktyta där människor från näringsliv och offentliga organisationer möter studenter från Högskolan i Skövde. Deltagande utställare ska erbjuda studenterna deltidsjobb under studietiden, sommarjobb, jobb efter avklarade studier eller erbjuda möjligheter till exjobb. Alla högskolans inriktningar och årskullar är representerade vilket ger en stor bredd av kompetens som kan matchas med behoven i näringslivet.

Träffa studenter digitalt

Alla deltagande kan skapa profiler där studenter och utställare kan hitta intressanta matchningar. Initiativ till kontakt kan tas från båda hållen och det finns möjlighet att träffas genom videosamtal och livechattar. Dessutom går det att skapa olika diskussionsämnen som förslagsvis är kopplade till de aktuella jobb som annonseras ut hos företagen. Där kan studenterna boka in sig på olika tider.

Mer information

Här nedan finns dokument med mer information om mässan (prispaket med mera) samt en guide för hur deltagandet går till på en virtuell mässa. Du kan också läsa mer på Karrärmässan Framtids webbplats. Sista dag för anmälan är 22 februari 2021 (kan komma att förlängas).

Information Karriärmässan FramtidPDF

Guide till virtuell mässaPDF

Webbplats Karriärmässan Framtidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anmälan för utställarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: