Nytt stöd från Connect Väst och Nyföretagarcentrum

Du som företagare har nu möjlighet att ta del av nya stödåtgärder via Connect Väst och Nyföretagarcentrums FöretagsAkuten.

Navigera och parera - Connect Väst

Connect Väst erbjuder nu företag hjälp och stöd att hantera oväntade utmaningar och den osäkerhet som råder med anledning av coronaviruset. I processen Navigera och parera kan du få hjälp att analysera nuläget och hitta möjliga vägar framåt. Med hjälp av digitala sändningar och en tilldelad strategisk coach kan ditt företag få resurser för att gå stärkta ur denna period av osäkerhet. En resurssida är framtagen med videoklipp som förklarar processens alla delar. Den kan även du som inte vill ha stöd av Connect Väst ta del av. Längst ner på den här sidan finns en länk till Connect Västs webbsida för dig som vill läsa mer.

FöretagsAkuten Skaraborg - Nyföretagarcentrum

FöretagsAkuten finns till för dig som är småföretagare, såväl nystartad som väletablerad. Här kan du få kostnadsfri konfidentiell företagsrådgivning med anledning av de allvarliga konsekvenser som coronaviruset för med sig. Nyföretagarcentrum i Skaraborg har tillsatt extra rådgivare med uppdrag att informera, ge stöd och lotsa vidare till rätt aktör, beroende på vad du som företagare behöver hjälp med. Längst ner på den här sidan finns en länk till Nyföretagarcentrum Skaraborgs webbsida där du kan läsa mer om FöretagsAkuten.

Navigera och parera - Connect Väst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

FöretagsAkuten - Nyföretagarcentrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan senast uppdaterad: