Lokala livsmedel i offentliga kök

Korg full med grönsaker.

Är du intresserad av att leverera livsmedel till kommunen? Eller kanske bara nyfiken på hur det fungerar? Då är du välkommen på en träff för att bolla tankar, frågor och idéer. Var med och bidra till en bra grund för kommunernas kommande livsmedelsupphandling.

Träffen är ett tillfälle för dig att få information om möjligheten att leverera livsmedelsprodukter till Mariestads och Gullspångs kommuner. Träffen ger utrymme för att bolla tankar, frågor och idéer och skapa en bra grund för kommunernas kommande livsmedelsupphandling.

I kommande upphandling har kommunerna som målsättning att kunna teckna avtal med flera lokala livsmedelsleverantörer som kompletterar vårt befintliga avtal med grossist. Leverantörerna ges möjlighet att erbjuda leveranser utifrån sina förutsättningar, till exempel till enstaka enheter eller delar av året.

Kommunerna samarbetar med Länsstyrelsens Landsbygdsavdelning i arbetet med att öka andelen lokalproducerade livsmedel. Processledare Pernilla Fischerström deltar på träffen för att ge information och svara på frågor. Från kommunerna deltar representanter från kostledning och upphandling.

Datum: Torsdag 15 oktober kl. 16.00 alternativt 18.45
Plats: Stadshuset, Mariestad, Kyrkogatan 2
Anmälan: Senast fredag 9 oktober till e-post camilla.sundler@mariestad.se.
Ange vilken av tiderna du vill komma.

Har du frågor kontakta:
Pernilla Fisherström, processledare, Länsstyrelsen
Telefon: 010-224 52 84
E-post: pernilla.fischerstrom@lansstyrelsen

Camilla Sundler, upphandlare, Mariestads kommun
Telefon: 0501-75 50 13
E-post: camilla.sundler@mariestad.se

Vi tar gemensamt ansvar

Arrangemanget är anpassat till gällande corona-restriktioner och kan komma att ställas in om förutsättningarna ändras. Antalet platser är begränsat till 40 för att kunna hålla säkert avstånd i lokalen. Avstå att delta om du tillhör en riskgrupp eller om du känner dig minsta sjuk vid det aktuella tillfället.

Inbjudan som pdf

Via länken nedan kan du ladda ner inbjudan i sin helhet som pdf.
Inbjudan Lokala livsmedel i offentliga kök Pdf, 234 kB, öppnas i nytt fönster.

Sidan senast uppdaterad: