Lokala livsmedel till Mariestads och Gullspångs kommuner

Korg med grönsaker.

Mer lokala livsmedel i Mariestad och Gullspång. Det är målsättningen med den livsmedelsupphandling som nu genomförs i de två kommunerna. Du som leverantör kan lämna anbud fram till 22 december.

Mariestads och Gullspångs kommuner genomför en livsmedelsupphandling med målsättningen att teckna avtal med flera lokala livsmedelsleverantörer som kompletterar befintligt avtal med grossist. Detta innebär att upphandlingen kommer att fokusera på leverantörer/producenter som vill leverera inom enstaka produktområden, exempelvis ägg, chark, mejeri eller grönsaker. Leverantörerna kommer även att ges möjlighet att erbjuda avgränsade leveranser, till exempel till enstaka enheter och/eller under utvalda delar av året då en viss produkt är i säsong.

Lämna anbud senast 22 december

Upphandlingen genomförs i två steg och i det första skedet erbjuds leverantörerna att lämna in en ansökan om att lämna anbud. Sista dag för inlämning av en sådan anbudsansökan är 22 december 2020. För att ta del av underlaget går du till den elektroniska annonsen som du hittar du via länken längre ner på den här sidan.

I upphandlingens nästa steg erbjuds leverantörer, som lämnat in ansökan, att lämna anbud. I det skedet kommer kommunerna att presentera uppdraget lite närmare och ett mer konkret anbud, med prisuppgifter, kommer att efterfrågas.

Länk till annonsen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt vid frågor:

Camilla Sundler, upphandlare Mariestads kommun
Telefon: 0501-755013
E-post: camilla.sundler@mariestad.se

Sidan senast uppdaterad: