Mariestad är värd för husbilsklubbens årsmöte 27-29/8

Husbilsklubben.se har fattat tycke för Mariestad. Den sista helgen i augusti återkommer nämligen föreningen till Karlsholme Folkets park för sitt årsmöte. Träffen kommer att vara coronaanpassad.

Sjöstaden Mariestad – Vänerns pärla har blivit husbilsägarnas favoritdestination. Mariestad vann som bekant utmärkelsen ”Årets husbilsvänligaste kommun” både 2016 och 2020. Och nu kommer Husbilsklubben.se tillbaka för sin årsmötesträff som normalt hålls under Kristi himmelfärdshelgen, men som har skjutits upp på grund av coronapandemin. Uppställningsplatser kommer att finnas på gräs- och grusytor i och runtomkring folkparken.
De skulle kommit till oss våren 2020, men då stoppade pandemin planerna. Nu har de tagit fram en rad coronaåtgärder och träffen kommer att ske i mindre tappning än tidigare. Då känner vi att det kan fungera trots pandemin, säger Anna Söderman, näringslivsutvecklare.

Åtgärder för att hindra smittspridning

Bland annat kommer föreningen att kräva vaccinationsintyg alternativt ett färskt PCR-test för covidinfektion vid incheckningen. Det kommer också att finnas vakter vid Rotundan för att se till att det inte blir trängsel inomhus.

Stort mervärde

Mariestads kommun står för uppställningsplatser samt teknisk support.
Anna Söderman ser stora mervärden i att husbilsklubben återigen valt Mariestad för sin årsmötesträff.
Ryktet om att vi är en husbilsvänlig kommun fortsätter att spridas och gästnätterna ger en massa ringar på vattnet som till exempel restaurangbesök och shopping, säger Anna Söderman.

Kontakt

Anna Söderman
Näringslivsutvecklare besöksnäring
Telefon: 0501-75 58 53
E-post: Anna Söderman

Sidan senast uppdaterad: