Årets UF-mässa blir digital E-week

Flera personer varav två står närmare och tittar in i kameran. Text i bild: E-week 14-18 mars 2022. Prisutdelning live 11.30 18 mars. ungforetagsamhet.se/e-week-skaraborg-2022

E-week Skaraborg 2022 är årets digitala UF-mässa. Ung Företagsamhet Skaraborg firar 40-årsjubileum och det planerade jubileet samt årets UF-mässa har nu ställts om till ett digitalt arrangemang. Mariestads kommun är en av värdarna till E-week Skaraborg.

Den 14 till 18 mars får UF-företagare i Skaraborg delta i digitala tävlingar, sälja sina produkter i UF-gallerian och bli inspirerade på digitala aktiviteter under E-week Skaraborg 2022. Det blir en vecka med fokus på entreprenörskap och e-handel. UF-mässan hålls normalt fysiskt på olika platser i Skaraborg men på grund av pandemin har man i år valt att arrangera den digitalt.

Livesänd final

Den 18 mars avslutas E-week med en livesänd final med prisutdelning. Pristagare ska utses i 16 olika kategorier, bland annat Årets UF-skola, Årets reklamfilm, Årets affärsplan och Årets UF-lärare. Finalen sänds live från Novab Arena och inleds med försnack med tävlingsvärdar och partners.

På E-week-portalen hittar du all information om E-week Skaraborg. Här finns också en länk till UF-gallerian där företagen säljer sina produkter och tjänster.

Länk till E-week-portalen Länk till annan webbplats.

Lokalt UF-event

Den 1 april kan du möta UF-företagare från Vadsbogymnasiet på ett lokalt UF-event i mindre format. I Studieförbundet Vuxenskolans lokal på Nygatan 17 i Mariestad finns eleverna på plats och visar och säljer sina produkter och tjänster. Eventet är öppen för allmänheten mellan klockan 15.30 till 18.30.

Kontakt

E-week Skaraborg
Alma Ederborn, projektledare Ung Företagsamhet Skaraborg
Telefon: 0709-91 89 54
E-post: Alma Ederborn

Lokal UF-mässa
Maria Jansson, lärare entreprenörskap Vadsbogymnasiet
Telefon: 070-30 18 375
E-post: Maria Jansson

Sidan senast uppdaterad: