Nu lanserar vi ny e-tjänst för båtplatser i Mariestad

Översiktsbild över Mariestad med Gästhamnen och Domkyrkan i blickfånget.

Foto: André Nordblom

Vi är glada att kunna erbjuda en ny e-tjänst för båtplatser i Mariestads kommun. Med e-tjänsten ansöker du enkelt om bryggplats eller vinteruppställningsplats. Du kan även ansöka om byte eller säga upp din plats.

E-tjänsten hittar du här:

e-tjanster.mariestad.se/batplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rikt utbud

Vi kan erbjuda närmare 1 000 båtplatser i varierande storlekar fördelat på fem hamnar. Alla ligger i centrala Mariestad, vilket innebär att du har nära till vår sprudlande gästhamn med mysiga bodar och uppskattade restauranger.

Utforska på egen hand

Mariestads skärgård i Vänern är en del av norra Europas största och mest örika insjöskärgårdar. Här hittar du stränder som påminner om Medelhavet med kristallklart vatten. Om du föredrar din egen lilla badvik finns det gott om ställen att utforska. Det finns naturhamnar i form av både klippor och bryggor. Utbudet och naturmiljöerna är svårslagna!

Aktiviteter

För dagarna som inte tillbringas på sjön är hamnområdet en naturlig mötesplats för Mariestadsbor och besökare. Med utsikt över Mariestadssjön och Vänern finns en mängd olika aktiviteter så som beachvolleyboll, utegym, äventyrsgolf, boule och en modern lekplats för alla med spring i benen.

Vi ser framemot att se dig i sommar!

Läs mer om våra båtplatser här:

Båtplats i Marietads hamn

Kontakt

Medborgarkontoret
Telefon: 0501-75 61 00
E-post: Medborgarkontorets infobrevlåda

Sidan senast uppdaterad: