Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Arbeta i Mariestads kommun

Lediga jobb

Här hittar du Mariestad kommuns lediga jobb. Vi rekryterar vi med hjälp av verktyget Offentliga jobb, dit du skickar din ansökan istället för att skicka ansökan per e-post eller på papper. Klicka på titlarna i listan, så visas platsannonsen och därifrån kan du gå vidare till Offentliga jobb och göra din ansökan. I vissa sällsynta fall rekryterar vi med hjälp av konsultfirma. Länkar till dessa annonser finner du under Relaterad information här på sidan.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, får du registrera dig och skriva in din CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Bevaka lediga jobb

Det finns två olika sätt att bevaka våra lediga jobb på Offentliga jobb. Du kan dels lägga upp en bevakning på offentligajobb.se och om du har mobilappen (se nedan) kan du lägga in en sökprofil i den.

Du som tidigare anmält dig för prenumeration på lediga jobb från mariestad.se kommer inte längre att få e-post med lediga jobb utan du ombeds använda något av ovanstående sätt för att fortsätta hålla dig uppdaterad om våra lediga tjänster.

Hitta jobben i din smartphone

Med appen Aditro Recruit får du tillgång till tusentals platsannonser i din Android, iPhone, iPod touch eller iPad. Applikationen är ett verktyg för att söka och ansöka om lediga jobb. Sök efter platsannonser utifrån län, kommun, jobbkategori eller fritext för att sedan ansöka direkt från din mobil/surfplatta.

Aktuellt

Vi har vissa problem med listningen av lediga jobb. Om inga lediga jobb visas här nedan kan du istället klicka på länken Offentliga jobb under relaterad information och se dem där. Om du surfar på dator ser du länken till höger och på mobilen scrollar du ner tills du ser Relaterad information längst ner på sidan.

Sidan senast uppdaterad: 2017-12-14

Relaterad information

Kontakt
Stefan Wallenå
Personalchef
Telefon: 0501-75 50 30
E-post: Stefan Wallenå 

Ansvarig nämnd
Kommunstyrelsen

Länkar

Platsbanken - lediga jobb i Mariestadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Appen Aditro Recruitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  
Manual för söka jobb via Aditro, Offentliga jobbPDF

Följ oss på Facebook

Jobba i Mariestads kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lediga tjänster ej i Offentliga jobb

Just nu finns inga lediga tjänster hos oss som inte annonseras på den här sidan,

Kontakta oss

Telefon

0501-75 50 00

Adress

Mariestads kommun
542 86 Mariestad

Samarbetskommunerna
Gullspång kommuns
Töreboda kommun