Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Arbeta inom skolan

Är du intresserad av att arbeta med oss? Vi söker nu legitimerade lärare, fritidspedagoger och timvikarier som vill vara med och driva skolorna framåt. 

Mariestads grundskolor präglas av inkludering, trygghet och ett framgångsrikt arbete för en digitaliserad skola. Kanske är det delvis därför kommunen sedan många år har en högre måluppfyllelse än landet i stort.

Två nybyggda skolor

I augusti 2017 öppnade två nybyggda skolor i västra Mariestad upp dörrarna till sina verksamheter för första gången. Prismaskolan och Unicaskolan är tvåparallelliga f-6-skolor och ersätter tidigare Leksberg, Lockerud, Kronopark och Flitiga Lisans skolor.

De nya skolornas verksamheter består av helt nya lärarlag och präglas av ett stort fokus på den lärande individen och ett ämnesövergripande arbetssätt. En unik möjlighet för dig som vill vara med och skapa framtidens skola!

Lediga tjänster

Du hittar alla lediga tjänster inom skolan på länken Offentliga jobb under Relaterad information här på sidan.

Är du vår nya vikarie?

Att arbeta som vikarie inom skolan är ett roligt jobb där du får möjlighet att utvidga din erfarenhet och skapa ett professionellt nätverk. Du kan själv styra över hur mycket eller lite du vill jobba.

Vi söker dig som är intresserad av timvikariat eller längre vikariat i förskoleklass upp till årskurs nio. Vi är också i behov av vikarier till grundsärskolan och fritidshemmen. Behovet av vikarier varierar över tid och kan också variera inom olika yrkesgrupper.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med barn och ungdomar. Kanske studerar du till lärare, förskollärare, specialpedagog eller fritidspedagog och vill ha ett extrajobb där du samlar på dig betydelsefulla erfarenheter? Eller så har du tidigare jobbat inom skolan och vill tillbaka?

För att arbeta med barn och unga under 18 år inom skola, barnomsorg och LSS krävs att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. Du hittar en länk till Polisens hemsida under relaterad information. Det brukar ta ett par veckor innan du får utdraget.

Intresseanmälan vikarier

För att anmäla ditt intresse för att bli vikarie inom skola fyller du i formuläret nedan. Vi tar emot och sparar din ansökan och hör av oss när det finns möjlighet till arbete. Vi besvarar inte intresseanmälningar om vi inte kan erbjuda arbete.

Välkommen in med din ansökan!


Förnamn och efternamn

ÅÅMMDD-NNNNSidan senast uppdaterad: 2017-11-07

Relaterad information

Kontakt

För frågor rörande vikariat:

Pernilla Larsson
Skoladministratör
Telefon: 0501- 75 52 70
E-post: Pernilla Larsson

Elisabeth Segerstedt
Skoladministratör
Telefon: 0501- 75 55 57
E-post: Elisabeth Segerstedt

Ansvarig nämnd

Utbildningsnämnden 

Länkar

Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Belastningsregister barnomsorgenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Telefon

0501-75 50 00

Adress

Mariestads kommun
542 86 Mariestad

Samarbetskommunerna
Gullspång kommuns
Töreboda kommun