Mariestads kommun Till startsidan Mariestads kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Anmäl dig som semester- och timvikarie hos oss

Du som är intresserad av sommarvikariat eller att arbeta som timvikarie inom vård, omsorg, socialpsykiatri eller förskola är välkommen att kontakta oss på bemanningsenheten.

Vi rekryterar och förmedlar bland annat sommarvikariat och timavlönade vikarier för omvårdnadspersonal, handledare och personliga assistenter inom äldreboenden, hemvård, korttidsvård, gruppbostäder, ledsagning, socialpsykiatri och personlig assistans samt förskolelärare och barnskötare inom förskolan.

Kvalifikationer

Vi är i första hand intresserade av dig som har utbildning för arbetet. Vi ser helst att du gått omvårdnadsprogrammet för att arbeta inom vård och omsorg eller är utbildad förskolelärare eller barnskötare om du vill arbeta inom förskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett bra bemötande. Körkort är ett krav på flera av våra arbetsplatser och inom hemtjänsten måste du även kunna cykla. För att arbeta i vår verksamhet måste du även ha fyllt 18 år. Erfarenhet inom respektive yrke kan vara meriterande. Du ska uppge minst en referent i din ansökan.

Ansökan om timanställning och sommarvikariat

Registrera dig och skicka in en digital ansökan via länkarna som du hittar under dokument nederst till höger. Bifoga gärna betyg o intyg som du vill åberopa. Läs manualen och var noga när du fyller i ansökan. För semesterperioden söker vi vikarier inom vård och omsorg.

Krav för att få arbeta med barn och unga

För att arbeta med barn och unga under 18 år inom skola, barnomsorg och LSS krävs att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. Du hittar en blankett för att beställa detta på polisens hemsida (blankett nr 442.5), se även länk i kolumnen till höger. Det brukar ta ett par veckor innan du får utdraget.

Så hanteras din ansökan

Vi tar emot och sparar din ansökan och hör av oss om/när det finns möjlighet för arbete. Vi har tyvärr ingen möjlighet att besvarar din ansökan eller sända tillbaka intresseanmälningar i de fall vi inte kan erbjuda arbete. Har du inte hört något från oss innan sista ansökningsdatum så är du välkommen att förnya din ansökan vid nästa annonsering.

Det är viktigt att du håller din ansökan aktuell, har du till exempel skaffat dig utbildning, erfarenhet eller körkort så är det bra om du loggar in och uppdaterar din ansökan.

Digitalt bokningsverktyg

Vi använder ett bokningsverktyg där du i din kalender i datorn markerar när du är tillgänglig för arbete och får bokningar utifrån det på den arbetsplats där du är godkänd som vikarie.

​Välkommen med din ansökan!

Sidan senast uppdaterad: 2019-01-08

Relaterad information

Kontakt
Bemanningsenheten
Stadshuset
Kyrkogatan 2, plan 5
E-post: Bemanningsenheten

Öppettider:
Måndag-fredag 08.00 - 15.30
Lunch klockan  12.00 - 13.00

Vård och omsorg
Område1
Telefon: 0501- 75 65 01
Område 2
Telefon: 0501- 75 65 02
Område 3    
Telefon: 0501- 75 65 04
Område 4
Telefon: 0501-75 65 30
IFO
Telefon: 0501-75 65 05

Förskola
Telefon: 0501- 75 52 15

Annsofie Hermansson
Enhetschef
Telefon: 0501- 75 50 33
E-post: Annsofie Hermansson

Ansvarig nämnd
Kommunstyrelsen

Dokument
Manual för söka jobb via Aditro, Offentliga jobbPDF

Länkar

Ansök om tim- och semestervikariat inom vård och omsorg 2019länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ansök om timvikariat inom förskola 2019länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

​Beställ utdrag ur belastningsregistret Polismyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster