Åsa Alvner ny sektorchef

Åsa Alvner

Åsa Alvner, Skövde, blir ny chef för sektor ledning i Mariestads kommun

Åsa kommer närmast från en tjänst som avdelningschef för service och teknik i Skara kommun.

Tjänsten innebär att vara chef över kommunens stöd- och servicefunktioner och i sektorn ingår även avdelningarna kultur och fritid. Ett viktigt uppdrag blir att utveckla kommunens sätt att möta sina kunder.

- Jag är stolt att få vara en del av Mariestads kommun och få arbeta med organisationens fortsatta arbete, säger Åsa Alvner.

- Jag är glad att Åsa antagit utmaningen. Hennes erfarenheter och kompetens kommer att vara viktiga i den fortsatta utvecklingen av Mariestad, förklarar kommunchef Kristofer Svensson.

Åsa Alvner tillträder tjänsten som sektorchef i januari 2019, direkt efter årsskiftet.

Kristofer Svensson
Kommunchef