Har du den kompetens vi behöver?

Omvårdnadspersonal som tar hand om äldre person

Vi behöver stärka upp och säkra vår kompetensförsörjning inom de kommunala verksamheterna. Har du någon kompetens som vi behöver? Anmäl ditt intresse för att jobba hos oss under coronaperioden.

I rådande läge med coronaviruset står både företag och kommuner inför utmaningar. Många företag får mindre att göra och har därför mindre behov av arbetskraft. Kommunala verksamheter kan komma att påverkas av hög sjukfrånvaro och ökad arbetsbelastning och kommer därför att behöva mer arbetskraft.

Vi måste säkra kompetensförsörjning inom de kommunala verksamheterna. Vi vill också göra en insats för näringslivet och för våra invånare som drabbas av permitteringar och uppsägningar. Vi måste ta hand om den kompetens som finns i samhället. Nu kan du anmäla ditt intresse att hjälpa till som volontär eller genom tillfällig anställning i kommunal verksamhet, under pågående coronapandemi. De flesta kompetenser kan behövas men i nuläget är det framförallt vård- och omsorgskompetens som är av intresse.

Arbete för dig som inte har utbildning

Även om du inte tidigare arbetat inom vård och omsorg eller har någon utbildning kan du ändå anmäla ditt intresse. Det finns uppgifter som kan utföras även utan krav på vårdutbildning, du får då en grundläggande utbildning på plats.

Anmäl dig via e-tjänst

Gå in på e-tjänsten nedan och anmäl intresse. Vi hör av oss om vi hamnar i ett läge där vi behöver just din kompetens.

E-tjänst Intresseanmälan för arbete under Coronaperiodenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bemanningsenheten
E-post: bemanningsenheten@mariestad.se