Kungörelse om utställning av förslag till nya gemensamma avfallsföreskrifter

Kommunalförbundet Avfall & återvinning Skaraborg har den 23 maj 2022 beslutat om utställning för gemensamma avfallsföreskrifter för kommunalförbundets 13 medlemskommuner.

Medlemskommunerna utgörs av Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro, Töreboda och Vara.

Utställning av förslag till avfallsföreskrifter

Utställningstiden pågår från den 7 juni till den 14 augusti.

Eventuella synpunkter på avfallsföreskrifterna ska skickas skriftligen till Avfall & återvinning Skaraborg, 541 83 Skövde eller till info@avfallskaraborg.se senast den 14 augusti 2022.

Eventuell frågor besvaras av biträdande förbundschef Jessica Rytter på telefon 0500-49 76 98 eller jessica.rytter@avfallskaraborg.se

Nedan kan du ta del av kungörelsen från Avfall & återvinning Skaraborg där de huvudsakliga förändringarna i avfallsföreskrifterna är beskrivna samt förslaget till nya avfallsföreskrifter i sin helhet.

Kungörelse med huvudsakliga förändringar i föreskrifterna beskrivna Pdf, 218.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Förslag till avfallsföreskrifter, utställningsversion Pdf, 348.3 kB, öppnas i nytt fönster.