Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Eric Westlund

Berättarlusta, språkintresse och en i övrigt relativt trist vardag är hur man stavar grunden till mitt skrivande. Seriositeten blev måhända dock officiell först 2002 då jag började studera den tvååriga "Skrivarskolan" vid Ölands folkhögskola. Jag hade för tillfället sålt min själ till den svenska folktron med bondesamhället som bihang varför min fokus i den kombinerade poesi- och novellsamlingen "Vävt ur bygdernas valv" tenderar bli ohälsosamt nischad.

På senare år har nuet både på gott och ont naglat fast mig och ur den reinkarnationen föddes romanen "Tjällmarksliden"; en mestadels fiktiv självbetraktelse av protagonisten vars inspiration säkerligen är influerad av en hybrid av Harry Haller och Antoine Roquentin.
 
För tillfället arbetar jag med en roman vilken kommer att bli betitlad "Eftermäle". Den är personligt experimentell och min presumtiva uppfattning är att den inte kommer att uppskattas av särskilt många förutom mig själv, vilket jag inte nödvändigtvis ser som ett minus.

 Informationen blir knapphändig, men förhoppningsvis tillräcklig för att den som genuint skulle uppskatta vidare information skall inse detta och finna den, vilket inte är särskilt svårt.

 Kontakt: eric.westlund@hotmail.com

Sidan senast uppdaterad: 2017-01-24

Sidan senast uppdaterad: 2017-01-24

Kontakta oss

Telefon

0501-75 50 00

Adress

Mariestads kommun

Kyrkogatan 2
542 86 Mariestad

Samarbetskommunerna
Gullspång kommuns
Töreboda kommun