Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Inger Waern

Hej, jag heter Inger Waern och växte upp i en jordbrukarfamilj i Hällan- Ödskölt i Dalsland. Allt sedan jag var barn har jag haft en konstnärlig ådra, men att jag skulle bli författare kom som en fullständig överraskning. Under våren 1993 var jag väldigt uttröttad och strövade i Ullervads skogen. Jag hade djupa funderingar om livet och då kom det till mig att det fanns en speciell uppgift för mig. Jag skulle samla in människors berättelser om Gudomliga ting i vår tid som skulle handla om ljus, änglar och bönesvar

Ofta är dessa berättelser bevarade i hjärtas inre rum och få vågar tala öppet om det som hänt dem. Jag upptäckte att det fanns många som ville dela med sig av sina underbara upplevelser och jag sökte över hela Sverige och fick även svar utanför vårt lands gränser. Samlingen har hittills blivit tre böcker utgivna på Libris förlag. Dessa heter " Möten med änglar: Svenskar berättar", " Ljus från himlen" och "Jag såg en ängel". Den första har också blivit översatt och utgiven av Guideposts Förlag i New York, där blev titeln Angels Everywhere= Änglarna överallt. På det Norska Förlaget Genesis blev titeln " Engler iblant oss".

Möten med änglar säger titeln vad det handlar om. I Ljus från himlen handlar om unika livsberättelser,där livsavgörande spännande händelser hjälper till att ta ett steg vidare.Böckerna lämnar ingen oberörd, de är till uppmuntran, tröst hopp och glädje. All slags media har böckerna medverkat isamt att de fört ut mig till många platser där jaginbjudits som föredragshållare.Änglarna har i alla tider stått som symboler för kärlek,godhet och framför allt som förmedlare mellan himmel och jord.

Mer finns att läsa på min hemsida: www.ingerwaern.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Sidan senast uppdaterad: 2017-01-24

Kontakta oss

Telefon

0501-75 50 00

Adress

Mariestads kommun

Kyrkogatan 2
542 86 Mariestad

Samarbetskommunerna
Gullspång kommuns
Töreboda kommun