Kultur och fritid

Huvudnyheter

Vy över hamnen i Mariestad där kyrkan syns i bakgrunden

Turista i Mariestad Länk till annan webbplats.

Avnjut sköna dagar i Mariestad! Information för dig som besökare, och för dig som bor här och vill uppleva området, har vi samlat på en separat turistwebb. Välkommen!

Närbild på glatt och nyfiket barnansikte som kikar fram bakom en ridå

Kulturskola

Musikskolan blivit kulturskola – en plats för personlig utveckling. Vår målsättning är att skapa kreativa möten för barn, i en öppen och skapande miljö.

Hitta snabbt

Andra nyheter

  • Vandra genom årstider i Universitetsparken

    Nu kan du ta del av Dacapo Mariestad nya digitala vandring genom universitetsparken. Vandringen som skapats med stöd av Grevillis fond låter besökare uppleva parkens utseende under årets alla årstider i 360 grader. Med hjälp av din mobiltelefon ka...
  • Avtäckning av konstdonation den 11 december

    Välkommen för avtäckning av Bengt Olsons oljemålning vilken donerats till Mariestads kommun. Tacktal av kultur- och fritidsberedningens ordförande Malin Olsson Lundqvist. Jörgen Persson berättar om konstnären och oljemålningen. Vi bjuder på kaffe ...
  • Höstlov

    Vecka 44 är det dags för höstlov. Det finns många roliga saker att välja på. Vad sägs om spövandring, prova cirkusskola eller göra eget slime? Du kanske vill träffa brandmän och poliser?