Anna Wilsson Nordberg är ny badhuschef i Mariestad

Kvinna i svart tröja och brunt långt hår ler framför kameran.

En gång i tiden startade Anna Wilsson Nordberg sin badmästarkarriär i Mariestad. Nu är hon tillbaka som ny badföreståndare efter flera års erfarenhet av badhusverksamhet och ledarskap på Arena Skövde.

Denna måndagseftermiddag är det ovanligt lugnt i bassängerna eftersom badhuset är stängt för allmänheten till förmån för simskolornas verksamhet. Badhusets nya föreståndare, Anna Wilsson Nordberg, berättar att hon är bekant med miljön sedan tidigare.

Jag började att praktisera på badhuset i Mariestad under mitt sista år på gymnasiet, sedan fick jag sommarjobb direkt efter studenten och blev kvar i flera perioder. Men det är många år sedan nu.

Anna arbetade på Mariestads badhus till och från mellan 2001 och 2007. Hon berättar att hon trivdes bra redan då, att flera i personalen fortfarande arbetar kvar och att det är roligt att vara tillbaka. Även om en del är sig likt så ser badhuset inte riktigt ut som det gjorde då efter flera satsningar där det bland annat tillkommit en undervisningsbassäng.

Bred erfarenhet

Anna kommer närmast från Arena Skövde där hon plockar med sig flera olika erfarenheter. Hon var badmästare i ett antal år och har också jobbat som tillförordnad verksamhetsledare för bad- och receptionspersonal. Hon har dessutom hunnit ta en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning mot personal, organisation och ledarskap. Sedan 1 mars är Anna chef för Mariestads badhus.

Det känns väldigt roligt att kliva upp och ta rollen som badhuschef. Just nu ligger fokus på att lära känna verksamheten, medarbetarna och känna in vad Mariestadsborna har för önskemål. Jag ser fram emot att komma in med nya erfarenheter och se vad jag kan måla den här duken med.

Kontakt

Anna Wilsson Nordberg
Badhuschef
E-post: Anna Wilsson Nordberg

Sidan senast uppdaterad: