Babysim på badhuset i Mariestad!

Bebis blir lyft av man i en simbassäng.

I höst planerar vi att köra igång babysim på badhuset i Mariestad. Nu har vi en fin undervisningsbassäng som passar utmärkt för kurser i babysim!

Många har ställt frågor om möjligheten till babysim, vilket vi tycker är roligt! Babysim är en härlig aktivitet där du som förälder får trygghet i att hantera ditt barn i vattnet. Många brukar uppskatta babysimmet som en stunds värdefull kvalitetstid tillsammans.

Så fungerar det

Under babysimmet är en vuxen välkommen att delta i vattnet med barnet (behöver inte vara samma vuxen varje gång). Alla grupper utgår till en början från nybörjarnivå, men givetvis jobbar vi utifrån barnens förutsättningar och vilja.

Barnet kan börja vid tre månaders ålder om det har ökat normalt i vikt och naveln är helt läkt. Är barnet för tidigt fött räknar man från beräknat födelsedatum.

Anmälan och kursstart

Kursstart är planerad till måndag den 3 oktober och håller på fram till vecka 48. Anmälan är bindande och du bokar dig på en hel kurs om totalt åtta tillfällen. Kostnaden är 840 kronor per barn och kurs.

Anmälan görs till badhuset på plats eller på telefon: 0501-75 62 00.

Du kan läsa mer om babysim och andra erbjudanden här:
Simskolor och kurser - Mariestads kommun

Kontakt

Anna Wilsson Norberg
Badföreståndare
Telefon: 0501-75 62 01
E-post: Anna Wilsson Nordberg