Sommarlov i Mariestad

Sommar och lov är en härlig tid för skoleleverna. Men ibland kan det vara svårt att hitta på något att göra, eller så kanske kompisen inte är hemma. Då vill vi tipsa om ”Sommarlov i Mariestad”, en satsning på sommaraktiviteter för barn och unga i grundskolan.

Satsningen Sommarlov i Mariestad är en samverkan mellan flera parter som arbetar med ungdomar genom till exempel grundskolan, fritidsgårdarna, folkhälsorådet med flera. Med start vecka 25 anordnar Sommarlovsgänget en rad olika aktiviteter för barn och unga. Följ Instagramkontot ”sommarlovimariestad” för att se vad som är på gång och var vi planerar att hålla nästa aktivitet. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Planerade större aktiviteter

  • Det händer i hagen: Vecka 25 och 26 flyttar fritidsgårdarna Blåbäret och Elvärket ut i Alhagen med en mängd spännande aktiviteter. Det blir också startskottet för Sommarlov i Mariestad. Alla aktiviteter när ”det händer i hagen”
  • Bumperball på Lekevi den 20 juni klockan 18.00-21.00.
  • EPA:bingo med fina priser på Vadsbogymnasiets parkering den 3 juli, insläpp från klockan 18.00.
  • Fjolårets succé vattenkrig återkommer någon gång vecka 27. (Se Instagram för exakt dag, tid och plats).

Fler aktiviteter

Många av våra aktiviteter anpassas utifrån väder, håll utkik på Instagram för att hålla dig och din ungdom uppdaterad kring nästa händelse. Är det fint väder, kanske vi drar till Ekudden och badar! Eller varför inte en brännbollsturnering!? Är det sämre väder hittar vi på något roligt på Elvärket! Det kommer alltid att finnas vuxna på plats, men vi har inte möjlighet att ansvara för barnpassning. Även vuxna är välkomna. Vi står för utrustning.

Mellan vecka 29 och 31 är det paus och sommarlov även för vår personal. Kontaktpersoner för Sommarlov i Mariestad är Robert Werner, fältfritidsledare, Fredrik Björk fältfritidsledare och Liridona Surdulli socialpedagog inom skolan.

Följ oss på Instagram så ses vi i sommar!
@sommarlovimariestad #sommarlovimariestad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Robert Werner
Fältfritidsledare
Telefon: 0501-75 54 34
E-post: RobertWerner

Fredrik Björk
Fältfritidsledare
Telefon: 0501-75 54 35
E-post: FredrikBjörk

Liridona Surdulli
Socialpedagog
E-post: LiridonaSurdulli

Sidan senast uppdaterad: