I sommar flyttar fritidsgårdarna ut till Biblioteksparken

Tre personer sitter framför ett träd, en kvinna i mitten. Två personer, en kvinna och en man, står vid sidan om trädet. Alla har ett stort leende.

I sommar flyttar fritidsgårdarna ut verksamheten med flera roliga nyheter.

De två sista veckorna av sommarlovet flyttar fritidsgårdarna Elvärket och Blåbäret ut verksamheten till Biblioteksparken. På schemat står allt från graffitimålning till experimentell konst, teater och musikunderhållning med inslag från kulturskolan.

”Det händer i Hagen” kommer att hålla till i Biblioteksparken mellan den 2 augusti och den 13 augusti (med paus under helgen). Fritidsgårdarna leder aktiviteterna under kultur och fritids paraply. Det blir en blandning av öppen verksamhet, planerade och spontana aktiviteter. Anmälan kommer att ske på plats.

Många aktiviteter

Några av de planerade aktiviteterna är ett graffitiplank där en riktig graffitikonstnär medverkar, scoutbesök, möjlighet att testa experimentell konst med akrylfärg och poscapennor och flera andra roliga saker.

Föreståndarna Anette Persson och Egon Christiansen är förväntansfulla inför Det händer i Hagen.

Det kommer att vara många olika aktiviteter och det känns extra kul att kunna erbjuda detta under en tid då fritidsgårdarna normalt är stängda. Vill du inte göra någonting alls är det helt okej att bara komma och ta det lugnt!

Läs mer om Det händer i Hagen och andra sommarlovsaktiviteter på:
Sommarlovsaktiviteter - Mariestads kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Anette Persson
Föreståndare Fritidsgården Blåbäret
Telefon: 0501-75 54 31
E-post: anette.persson@mariestad.se

Egon Christiansen
Föreståndare Fritidsgården Elvärket
Telefon: 0501-75 54 30
E-post: egon.christiansen@mariestad.se

Sidan senast uppdaterad: