Föreläsning med Lina Bengtsdotter, om skrivande och författarskap. INSTÄLLT!

Närbild på författaren Lina Bengtsdotter.

Foto: Gabriel Liljevall

Skriver du eller funderar på att börja? Då kan bibliotekets projekt SKRIV (Super Kreativt Rehabiliterande Imponerade Verk) vara ett bra tillfälle att lära sig mer! Kom på ett moment eller alla, kom även utan skrivtankar, du bestämmer.

Datum: Måndag 2 november.
Tid: 18.00
Pris: Fri entré (Max 50 personer)
Biljett: Gratisbiljetter hämtas på Stadsbiblioteket från fredag 23 oktober.
Plats: Tunaholmsskolans aula.

Skriver du eller funderar på att börja? Då kan bibliotekets projekt SKRIV (Super Kreativt Rehabiliterande Imponerade Verk) vara ett bra tillfälle att lära sig mer! Under projektets gång kommer författarna Sara Lövestam & Lina Bengtsdotter vid varsitt tillfälle föreläsa om skrivhantverket och författarskap. Där får du lära dig om olika sätt du kan skriva på och vanliga fallgropar att undvika. Projektet avslutas sedan med en skrivverkstad där du får chansen att skriva själv och kan få handfasta råd och hjälp att komma igång. Kom på ett moment eller alla, du bestämmer!

Lina Bengtsdotter är uppvuxen i Gullspång och har rönt stora framgångar med sin deckarserie som utspelar sig på samma ort. Hon kommer att berätta om hur det är att vara författare och hur en skriver för att få med sig läsaren. En trevlig pratstund med möjlighet till frågor efteråt. Välkommen!

Kontaktperson: Nils Nimsjö.
E-post: nils.nimsjo@mariestad.se
Telefon: 0501– 75 58 10

Sidan senast uppdaterad: 2020-11-06 13.10