Sommarboken

En tecknad bild med texten Sommarboken. Figur som ligger ner och vilar på en äng. En otäck drake syns i nederkant med texten Bland hjältar och väsen...

Kom och var med på våra träffar på biblioteket i sommar! Vi utforskar tillsammans årets tema för sommarboken som är Hjältar och Väsen. Alla som är med får en påse med bokmärke, kluringhäfte och ett skrivblock. Det är frivilligt att vara med, ingen anmälan behövs och du väljer helt själv hur många träffar du vill komma på. Gäller dig från 7 år och uppåt.

Träff 1:
Det händer i hagen 19 juni och 26 juni 13.00-15.00
Kom och häng med oss i Alhagen. Testa hur många böcker du kan balansera på huvudet, eller stapla ovanpå varandra. Gör ett bookface, eller fota den fulaste boken. Det är bara några av sommaruppdragen du kan testa på tillsammans med oss! Den som vill kan också göra sin alldeles egna pin med vår pin-maskin.

Träff 2:
Mariestads stadsbibliotek 20 juli 16.00
Vi testar på att göra egna nyhetsrubriker! Med hjälp av artificiell intelligens (AI) gör vi roliga, spännande, skrämmande eller helt urspårade ”breaking news”. Vi bjuder självklart på glass!

Träff 3:
Mariestads stadsbibliotek 10 augusti 16.00
På sista träffen gör vi egna pins och annat pyssel. Den som vill får berätta om böcker en har läst, eller böcker en läser just nu. Var boken bra? Eller kanske helt urusel? Vi bjuder på fika!

Vid frågor kontakta:
Lina Andersson
Tel: 0501- 75 58 03
E-post: Lina Andersson

Sidan senast uppdaterad: