Fritidsgården Blåbäret

Interiört fritidsgården Blåbäret. Foto.

Blåbäret

Observera! Från och med vecka 8 ändrar vi våra öppettider. De nya tiderna som gäller är: Måndag till fredag kl.14.30-17.30 årskurs 1-6 samt
kl.18.00-21.00 årskurs 7 och uppåt.
Ni som kommer direkt efter skolans slut behöver nu inte vänta så länge på att vi ska öppna och ni som vill besöka oss på kvällen får möjlighet att komma till oss tidigare. Vi hoppas de nya tiderna kommer att passa er alla.

Fritidsgården Blåbäret erbjuder verksamhet för låg- och mellanstadiebarn varje vardag mellan klockan 14.30 till 17.30. De besökare som är äldre är välkomna till fritidsgården mellan klockan 18.00 till 21.00. På Blåbäret har du möjlighet att spela biljard, pingis, air-hockey, TV-spel, Wii, dataspel, olika brädspel och mycket mer. Är du musikintresserad har vi ett musikrum med flera olika instrument. Vi har även ett hobbyrum om du tycker om att snickra, pyssla, pärla och måla. Eller, du kanske bara vill ta det lite lugnt och hänga i soffan - valet är ditt!
Vi är här för din skull och vill att du ska få ett så meningsfullt och givande besök som möjligt när du kommer till oss. Blåbäret har en hemlik, trygg, trivsam och drogfri miljö där alla deltar på lika villkor.