Föreläsning med Anders Hansen – Rörelse som superkraft

Bild på Anders Hansen och Jonna Nyberg. Siluett på en hoppande människa.

Fysisk aktivitet har visat sig vara en verklig superkraft som inte enbart stärker din fysiska hälsa, utan även ditt mentala välmående. En hälsosam och aktiv livsstil är en långsiktig investering som kan ha positiva effekter på din hälsa och livskvalitet.

Vår hälsa och vårt välmående är en avgörande faktor för att utveckla och skapa tillväxt i Skaraborg. Samtidigt är det en verklighet att vi som samhälle blir allt mer stillasittande.

Med detta som bakgrund bjuder Folkhälsa och social hållbarhet i Skaraborg och Skaraborgs kommunalförbund in dig till en föreläsning om rörelse som superkraft. Föreläsningen hålls av Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till boken Hjärnstark. Efter föreläsningen leder Jonna Nyberg från Retorikverkstaden en medborgardialog, där vi pratar om utmaningar och möjligheter kopplat till fysisk aktivitet bland våra invånare.

Har du inte möjlighet att delta på föreläsningen i Jubileumsteatern finns även möjlighet att delta på en digital föreläsning den 14 november, som sänds från aulan i Skara stadshus.

Tid och plats

  • 13 november klockan 18.00, Jubileumsteatern i Mariestad
  • 14 november klockan 18.00, digitalt via länk, föreläsning från Skara

Anmälan öppnar 20 oktober. Evenemanget är kostnadsfritt. Antalet platser är begränsade så se till att anmäla dig!

Välkommen!

Kontakt

Linnéa Wiljén
Folkhälsostrateg
0501-75 50 24
E-post: Linnéa Wiljén

Sidan senast uppdaterad: