Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Gruppboende

Akaciastigen 32 1 tr
Inriktningen i den här bostaden är personer med omfattande omvårdnadsbehov. Här bor sex personer i varsin lägenhet. Här finns gemensamhetsutrymmen med tillgång till uteplats.
Enhetschef: Kerstin Mitell

Akaciastigen 32 2 tr
Inriktningen i den här bostaden är för personer med omfattande omvårdnadsbehov. Antal lägenheter är sex och även här finns stora gemensamma utrymmen med tillgång till uteplats. Lägenheterna är inrymda i samma fastighet som föregående.
Enhetschef: Kerstin Mitell

Bergsgatan 78 — 80
Bostaden är belägen i markplan i ett radhusområde. Här finns fyra lägenheter med tillhörande uteplats och gemensamhetsutrymmen.
Enhetschef: Karina Andersson

Hagabergsvägen 3 — 7
Den här bostaden är belägen i en radhuslänga. Fem personer har var sin lägenhet med tillhörande uteplats i markplan och därutöver finns ett gemensamhetsutrymme.
Enhetschef: Monika Lange

John Hedins väg 18
Bostaden är belägen i ett hyreshus där tre av lägenheterna och gemensamhetsdelen är belägna i markplan. En trappa upp finns ytterligare två lägenheter.
Enhetschef: Karina Andersson

Kilkestensvägen 14
Bostaden är en fristående villa med fem lägenheter med tillhörande uteplats och gemensamhetsutrymmen. De boende har tillgång till aktiviteter i lokaler tillhörande boendet.
Enhetschef: Karina Andersson

Skeppsvägen 2-4
En bostad bestående av en villa i markplan belägen i natursköna Sjötorp. Den består av fem lägenheter med tillhörande uteplats och gemensamhetsutrymmen.
Enhetschef: Monica Lange

Spolvägen 2
Bostaden är en fristående villa i markplan i Ullervad. Villan innehåller fem lägenheter med tillhörande uteplats samt gemensamhetsutrymmen.
Enhetschef: Monica Lange

​Klockarebolet

Gruppbostaden ligger i det som tidigare varit ett särskilt boende för äldre i centrala Lyrestad. Här finns fem lägenheter, avsedda för personer med neuropsykiatriska funktionshinder. I en annan del av samma byggnad bedrivs daglig verksamhet för de som bor på Klockarebolet.
Enhetschef: Monica Lange

Sidan senast uppdaterad: 2018-01-04

Relaterad information

Kontakt

Karina Andersson
Enhetschef
Telefon: 0501- 75 64 01
E-post: Karina Andersson

Kerstin Mitell
Enhetschef
Telefon: 0501-75 66 05
E-post: Kerstin Mitell

Monica Lange
Enhetschef
Telefon: 0501-75 67 50
E-post: Monica Lange

Ansvarig nämnd

Socialnämnden

Kontakta oss

Telefon

0501-75 50 00

Adress

Mariestads kommun
542 86 Mariestad

Samarbetskommunerna
Gullspång kommuns
Töreboda kommun