Företag och tillväxt

Huvudnyheter

Text i bild: Näringslivsgalan Mariestad, torsdag 12 maj 2022.

Näringslivsgalan 2022

Den 12 maj är du och dina medarbetare välkomna på ärets näringslivsgala på Jubileumsteatern. Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans. Anmäl dig senast 1 maj.

Flygbild över markområde med skog, åkermark och en bilväg.

Mariestads kommun förbereder sig för större etableringar

Det råder ett högt tryck på etableringar i Mariestad och kommunen vill vara förberedd inför större förfrågningar. Att kunna erbjuda attraktiv mark samt ha planlagd industrimark ger goda förutsättningar att locka intressenter.

Hitta snabbt

Andra nyheter

  • Lugnåsberget Ekohotell - ett hållbart sätt att semestra

    Mariestads kommun är stolta över det hållbarhetsarbete som pågår hos många av våra lokala företag. Vi vill lyfta fram några av dessa initiativ och förhoppningsvis inspirera andra att följa efter i samma anda. I tidigare reportage har vi kunnat läs...
  • Årets UF-mässa blir digital E-week

    E-week Skaraborg 2022 är årets digitala UF-mässa. Ung Företagsamhet Skaraborg firar 40-årsjubileum och det planerade jubileet samt årets UF-mässa har nu ställts om till ett digitalt arrangemang. Mariestads kommun är en av värdarna till E-week Skar...
  • Peter Jonsson klar som ny näringslivschef

    Nu är det klart att Peter Jonsson, som kommer närmast från tjänsten som klubb- marknadschef på Mariestad BOIS Hockey, blir ny näringslivschef i Mariestads kommun.