Aktuellt från överförmyndarenheten

Här hittar du aktuell information och nyheter från överförmyndarenheten.

Granskningvecka

Under vecka 24 kommer vi att ha en granskningsvecka med fokus på att granska årsredovisingar. Med anledning av detta kommer vi mellan 10 - 14 juni inte att ta emot samtal eller besök. Vid akuta frågor hänvisar vi dig till vår funktionsbrevlåda. Post till överförmyndarenheten går bra att lämna i brevlådan utanför stadshuset eller till personalen i receptionen.

Telefon- och besökstider

Våra telefon- och besökstider är måndagar klockan 10.00–12.00 och torsdagar klockan 14.00–16.00. Under besökstiden svarar vi på allmänna frågor av enklare karaktär. Tänk på att värna om huvudmannens integritet genom att undvika att nämna personuppgifter i receptionsluckan. Vi ber dig ringa eller boka in ett besök med oss om du har frågor som rör en specifik huvudman.

Funktionsbrevlåda

För att säkerställa att du kommer i kontakt med oss via e-post ser vi gärna att du maillar till vår gemensamma funktionsbrevlåda overformyndaren@mariestad.se istället för att skicka mejl till enskild handläggare. Mail till funktionsbrevlådan omhändertas dagligen oavsett om någon handläggare är frånvarande.

Publicerad: 03 april 2024 Uppdaterad: 16 maj 2024

Besöksadress

Kommunhuset
Kyrkogatan 2, Mariestad

Telefon- och besökstider

Måndag 10.00–12.00

Torsdag klockan 14.00–16.00

Under besökstiden svarar vi på allmänna frågor av enklare karaktär. Ring eller boka in ett besök om du har frågor som rör en specifik huvudman.

Postadress

Överförmyndarenheten

542 86 Mariestad

Kontakt