Språkvän

Bild på glad familj. En man häller upp kaffe ur en pressokanna.

Vill du träffa nya människor och öppna upp för möjligheten att få nya vänner? Bli språkvän!

Är du en nyfiken människa som vill berika ditt liv med nya vänskaper? Då kan du bli språkvän! Vi skapar fysiska och digitala kontakter på fritiden mellan personer utifrån gemensamma intressen. Det blir kulturutbyte!

Du kan umgås med nya vänner hemifrån via våra digitala matchningar eller via fysiska matchningar. Är det något för dig? Vi hjälper dig!

Alla språkvänsmatchningar är frivilliga och sker utan ersättning. För att delta i projektet måste du vara minst arton år. I övrigt är alla välkomna.

Så gör du för att bli språkvän

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret via e-tjänsten du hittar under Relaterad information på denna sida. Vi kommer att kontakta dig för att boka en tid för en kort intervju. Du får då berätta lite om dig och dina intressen.

Gruppaktiviteter - vi är alla språkvänner!

I de gemensamma aktiviteterna umgås alla språkvänner tillsammans och passar på att njuta av kommunens vackra läge vid Vänerns strand. Vi vill genom aktiviteterna skapa mötesplatser där kommunens invånare kan träffas och känna sig delaktiga i det lokala samhället. Det finns även aktiviteter som samordnas med andra aktörer. Vi har fysiska och digitala träffar. Du hittar information om alla aktiviteter under Aktuellt här på sidan.

Vill du vara med? Följ oss via Facebook eller lämna oss dina kontaktuppgifter så håller vi dig uppdaterad om vad som är på gång. Har du förslag på aktiviteter vi kan genomföra? Skicka gärna ett mail till oss. Nya idéer är alltid välkomna!

Aktuellt

Sidan senast uppdaterad:

Relaterad information

Kontakt

Gabriela Alvarez Roosvall
Projektledare språkvän
Telefon: 0501-75 63 28
E-post: Gabriela Alvarez Roosvall

Länkar

Språkvänner i Mariestad Facebook Länk till annan webbplats.

Språkvänner i Mariestad Instagram Länk till annan webbplats.

Självservice - länkar till våra e-tjänster och blanketter

Intresseanmälan språkvän Länk till annan webbplats.